24K fargerik lysende rose

24K fargerik lysende rose

Kjøpt som en søt gest for min blomsterelskende 5-åring. Hun elsker friske snittblomster, men siden de dør var dette en flott gave! Hun elsker hvordan det lyser opp, og du kan endre innstillingen til noen få forskjellige valg. Elsker at dette vil vare mye lenger enn friske snittblomster!

Produktdetaljer

24K fargerike lysende rose kunstige LED-lys Blomster unike gaver morsdag Thanksgiving Valentinsdag Jentas bursdagsfest, beste gaver til kone jente venn kvinner

Navn: Fargerik lysende rose Lyskilde: LED
Serienummer: BT-PVDRO-191026-01 Lys farge: syv farger
Materiale: plast Strømforsyning: Batteri
Farge: syv farger Pakke: gaveeske


Førstevalg for datingsfestival: Valentinsdag, jubileum, morsdag, høsttakkefest, hjemmepynt, fest osv.
Materialer: Kronblad og blad er laget av plast. Blomsterstangen er laget av polyetylen med gullbelagt, omgitt av en streng med fargerike LED-lys.
Overraskelse: Vår for alltid rose har flerfarget LED-lys i variabel modus, konstant lys eller det raskt / sakte blinkende lyset - så bare et trykk på bryteren vil gi deg en magisk dateringsfest, lol.
Betydning av produksjonen: Selv om denne fargerike rosen ikke er en ekte plante, vil den aldri visne, aldri visne, aldri dø. Denne rosen vil gi deg en jente som alltid vil være ung.
Utsøkt emballasje: Gaven kommer med en vakker rosa boks, slik at du kan gi den direkte til andre.

2

Navn på Rose --- Fargerik lysende rose
Color of Rose --- 24K Fargerik
Pakken inkluderer --- 1x fargerik lysende rose, 1x rosa boks
Materialer av Rose --- Bladbladene og bladene er laget av plast. Blomsterstangen er laget av polyetylen og gullbelagt, omgitt av en streng med fargerike LED-lys, slik at den kan oppbevares livet ut.
Størrelse på Rose --- Diameter: ca. 8,5 cm; høyde: ca. 25,5 cm.
Emballasje av Rose --- Gift er utstyrt med en vakker innpakningsboks som du kan gi direkte til andre. Stor romantisk valentinsdag-gave, mors dag-gave, konfirmasjonsgave, jubileumsgaver, bursdagspresang og bryllupsgave til elskere og venner.
Betydning av Rose --- Selv om denne fargerike rosen ikke er en ekte plante, vil den aldri visne, aldri visne, aldri dø. Denne rosen vil gi deg en kvinne som alltid vil være ung.
Art of Rose --- Den fargerike rosen er perfekt og upåklagelig. Den er like full av uendelig håp og skjønnhet som en regnbue.
Gave til henne --- For alltid bevart lang stilk 24K gull ekte rose med fargerikt blad, beste gave til henne! Roser som aldri blekner, vil gi din evige kjærlighet til henne! De passer til å dekorere hus og fest, sønn eller datter gave, jul, Valentinsdag, jubileum, bursdag, morsdag eller høsttakkefest.


FAQ:
Spørsmål: Hva er egenskapene til 24K rose?
Svar: Kan lagres i lang tid, og representerer kjærlighetens levetid. Når blomstene skinner i solen, er det noen ganger regnbuefarger, som er veldig vakre. Roser er rimelige.
Spørsmål: Hva har det fargede båndet inni?
Svar: Du kan bruke den til å fikse blomster og få blomster til å se vakrere ut!
Spørsmål: Lukter det som en fersk rose?
Svar: 24K-rosen i kunstig blomst uten lukt, men det er en god gave til kvinnelige, og blekner aldri som kjærligheten aldri stopper opp.

Plastrose kommer med luksuriøs gaveeske-unikt valg som gaver til kvinner som bursdagsgaver, jubileumsgaver, forlovelsesgaver til jul, valentinsdag, morsdag, galentinsdag, bryllup.
Vår evig rose har variabelt modus multi-farget LED-lys, konstant lys eller det raskt / sakte blinkende lyset, og skaper vellykket romantisk atmosfære for deg og din elsker.
Den lange stilken av den kunstige rosen er dyppet i 24 k gull, kronbladene og bladene til den falske roseblomsten er laget av plastskive med fargerikt gullbelegg som ser superfargerik ut.
Aldri visne kunstige blomster
Vår falske roseblomst er en perfekt gave til kvinnen til kjæresten din eller kona for å vise din tro på kjærlighet; En beste gave til moren din for å vise takknemlighet og kjærlighet til henne.

XZ-Better Limited
Tel: 0086-75523212357
Mobil: 0086-013543266852
E-post: amy @betterelec com
Skype: Amy zowh
Hva er app: 0086-13543266852

Velkommen til å kjøpe den høye kvaliteten og den sjarmerende 24k fargerike lysende rosen laget i Kina fra vår fabrikk. Takket være våre kvalitets- og varige produkter og de uovertrufne tjenestene, er vi kjent som en av de ledende slike produsenter og leverandører i Kina.
Et par:LED-glass juletre-kuppelampe Neste:DIY juletre snømann maleri

Forespørsel