LED Net Lights Party bakgrunnslys

LED Net Lights Party bakgrunnslys

LED strengelys, Perfekt dekorasjon til Halloween-festspill for Cosplay og feiring og spesielle anledninger. Det er mye brukt for Hjem, vindu, bad, festival, Ferie, show, restaurant, hotell, hage, hage, uteplasser, kommersiell bygning, kjøpesenter

Produktdetaljer

LED Net Mesh Fairy String Dekorative lys Safe Voltage for Christmas Outdoor Wedding Wedding Garden Decorations

nettstreng LED nettstreng nettstrenglys LED nettstrenglys
Navn: LED nettstreng Nummer: BT-PCHNE-191025-03
Spenning: 30V Strømforbruk: 6W
Størrelse: 2M x 3M Ingress Protection Rating: IP44
Pære mengde: 192 ledet Stil: 8 forskjellige blinkende

8 modi: Variabel modus og lysstyrkeinnstillinger gir den perfekte løsningen for dine dekorative belysningsbehov. (Kombinasjon, i bølger, sekvensiell, sakte glød, jagende / blits, sakte fade, glimt / blits, jevn på). Juster belysningsmodusene ved å trykke på den runde knappen på adapteren.

Høy kvalitet: IP44 vanntett fungerer , 6.6ft x 9.8ft Multicolor 192 LED-lys , ingen varme, ingen stråling, lavt forbruk, høy sikkerhet

Mye bruk: så praktisk for ditt uformelle liv, perfekt for innendørs og utendørs, jul, fest, valentinsdag, bryllup, hjem, vindu, bad, festival, ferie, show, restaurant, hotell, forretningsbygg, kjøpesenter osv.

Minnefunksjon: Når modusen er valgt, vil lyset fungere i denne modusen neste gang, og du trenger ikke å bekymre deg for å bli satt på igjen før den er slått av.

Trygghet å berøre : ETL 588 sertifisert utgang og ledning som opererer med 29V likespenning, julestrenglysene er trygghet å berøre, noe som gjør at det også er det beste valget for å lyse opp barnerommet, og det er praktisk å bruke.

Høy lysstyrke : Bred spredt lyskilde, gir kraftig lys og skaper et romantisk liv for deg.

Vanntett : Nettlysene er vanntette og designet for å tåle lett regn eller vannsøl, perfekt for utendørs og innendørs dekorasjon, men ikke egnet for mye regn eller snø.

Pakkestørrelse: 10 * 5 * 5cm Eksporter pakkingens størrelse: 50 * 50 * 50cm
Pakkevekt: 500g Eksporter emballasjens vekt: 10kg
Eksporter mengde pakke: 20pcs

FAQ:

Spørsmål: Klimrer disse, eller er det mer av en blinkende bevegelse?

Svar: Lysene har 8 forskjellige modus, og jeg likte den blinkende modusen spesielt. Så rart det kan høres ut, de blinkende lysene fikk rommet til å føles nesten magisk! De er SÅ pene.

Spørsmål: hva er standardmodus når jeg slår på lyset? Husker den sist brukte modus?

Svar: Jeg kobler fra lysene mine hver natt før jeg legger meg, og neste natt er det i samme modus som før. Dette lyset har minnefunksjon. Det er flott

Spørsmål: Hva er modus for strømforsyning

Svar: Leveres med en 30V plugg slik at det ikke trengs batterier. To tomler opp!

Spørsmål: Kan disse brukes ute i regn eller snø?

Svar: Vi har brukt lysene i regnet, og de fungerer fortsatt bra.


Vårt bedriftsoppdrag: Lys opp din verden

Din tillit er vår mest verdifulle eiendel. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å gjøre våre produkter og tjenester nærmere perfeksjon.

BEDRE LED strengelys skaper en eventyrlig, magisk og blinkende lysopplevelse som er ideell for feriesminke, boligdekorasjon og reklamefremmende arbeid.


XZ-Better Limited

Tel: 0086-75523212357

Mobil: 0086-013543266852

E-post: amy @betterelec com

Skype: Amy zowh

Hva er app: 0086-13543266852


Velkommen til å kjøpe den høye kvaliteten og det sjarmerende ledet netlysets bakgrunnslys laget i Kina fra fabrikken. Takket være våre kvalitets- og varige produkter og de uovertrufne tjenestene, er vi kjent som en av de ledende slike produsenter og leverandører i Kina.
Et par:Festartikler Ballong LED-ballonger Neste:LED Light Pine Needle Mini Christmas Tree

Forespørsel